Izrada web stranica, web programiranje, web dizajn, izrada web sajtova

Izrada web stranica svih vrsta

Izrada web stranica u skladu sa poslednjim digitalnim mega-trendovima. Kod nas obavljate kompletnu uslugu, te ukoliko nemate spreman materijal za sajt, mi ćemo za Vas napisati tekst, fotografisati Vaše proizvode, obraditi fotografije, zakupiti domen i obezbjediti Vam najkvalitetniji hosting.

Internet je danas najkorišteniji medij te iz godine u godinu imamo sve veći broj registrovanih domena i web stranica. Web stranice su postale potreba u svakodnevnom životu.

Izgled i funkcionalnost vaše web stranice mogu predstavljati ključne elemente, jer većina potencijalnih klijenata odluku o kupovini vašeg proizvoda ili usluge, donosi uglavnom na osnovu subjektivnog ustiska dobijenog pregledom vaše stranice, i njihovim poređenjem sa stranicama vaše konkurencije.

Izrada web stranice, osim što mora biti jednostavna i funkcionalna, mora biti i SEO optimizacija. Cilj SEO optimizacije je postići što bolji rezultat na besplatnom dijelu pretraživača.

Naša misija je savjetovati vas i voditi kroz čitav proces izrade web stranice. Pomoći ćemo vam da na jednom mjestu završite projekat od glave do pete: izrada web stranica, redizajn web stranice, web dizajn, grafički dizajn, brendiranje, registracija domene, smještanje stranice (web hosting), fotografisanje, SEO optimizacija i na samom kraju promovisanje finalnog proizvoda ili usluga.

Ako vaša trenutna stranica ne ispunjava vaše ciljeve, neki od razloga mogu biti:

Nedostatak povjerenja. Ako posjetitelji vaše web stranice ne zadobijaju povjerenje surfajući vašom stranicom, najčešće se neće odlučiti za vaše proizvode ili usluge. Kako bi to promijenili, naša usluga izrada web stranica omogućiće profesionalan izgled i funkcionalnost koji ulijevaju povjerenje kod potencijalnih klijenata.

Pogrešan sadržaj. Pogrešno napisani tekstovi, pogrešan izbor ključnih riječi, loša SEO optimizacija, dovode do toga da Google i ostali pretraživači rangiraju vaš sajt po pogrešnim ključnim riječima i time ne dolazite do ciljne grupe posjetioca, vezanih uz vašu djelatnost.

Loše programiranje. Problemi koji se ovde javljaju su: sporo otvaranje stranica, ne podržavanje u svim preglednicima, neupotrebljivost na mobilnim uređajima, nepostojeći linkovi na stranici… Sve to ostavlja loš utisak na posjetioce, koji na kraju odlaze nezadovoljni…

Izrada jeftine web stranice. Recimo da ste pokrenuli sopstveni biznis i sada vam treba izrada web stranice. Vaš komšija Pero je prije toga napravio par internet stranica i ponudio vam izradu vaše stranice, za koju ćete izdvojiti manju novčanu svotu. Nakon izvjesnog vremena, uvidjeli ste da vaša stranica ne ispunjava ciljeve, izgubili ste vrijeme, rejting na pretraživačima, i dio klijenata, i sada morate da pravite novu stranicu, ponovo dajete pare, popravljati rejting na pretraživačima i ponovo zadobijate povjerenje kod klijenata. Ako vaša internet stranica izgleda jeftino, zamislite kakvu percepciju stvarate među potencijalnim kupcima ili klijentima?
Nadamo se da nećete napraviti istu pogrešku, a tu smo mi da vam pomognemo izraditi kvalitetnu web stranicu, koja će podignuti vaš biznis na drugi nivo.

Želim izradu web stranice! Šta mi je sve potrebno?
Prije nego krenete u proces izrade, razmislite o sljedećim pitanjima, a ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

 • Koja je svrha izrade Vaše web stranice?
 • Šta želite njome postići?
 • Kome je namijenjena?
 • Ko je moja konkurencija?
 • Šta ona radi bolje od mene, a šta ja od njih?

Da bi stranica bila uspješne, moramo znati odgovore na ova pitanja.

Na početku potreban vam je domen. To je ime koje će predstavljati vašu prezentaciju na internetu, npr (www.mojastranica.com). Domena se registruje na određen period i mora biti slobodna da bi mogla biti vaša. Zakupite svoj domen na vrijeme, prije nego li neko drugi to učini.
Ako niste sigurni koja je domena najbolja za vas, slobodno nas kontaktirajte!

Nakon toga domena treba da bude negdje smještena kako bi bila dostupna cijelom internetu. Za to vam treba web hosting koji predstavlja dio prostora na nekom računaru (serveru) odakle će posjetilac web sajta “povlačiti” traženu stranicu dok surfa sajtom.

Zatim je potrebno da pripremite sadržaj. To se odnosi na tekstove, fotografije, logotipe i sve ostale materijale koji će se nalaziti na stranicama….

Naš tim se raduje svakom novom klijentu, svakom novom izazovu, jer zadovoljni klijenti su naša najveća satisfakcija.

Zatraži ponudu za: Izrada web stranica:

  Vaše ime *

  Vaš e-mail *

  Podaci o vašem projektu *

  Dodatne informacije

  *Vaše podatke ćemo koristiti samo kako bismo Vas kontaktirali u vezi s ponudom!

  reDizajn - Izrada web stranica

  FREE
  VIEW