Zaštita privatnosti

reDizajn.ba je posvećen zaštiti Vaše privatnosti i bezbednosti bilo koje lične informacije dobijene od Vas.
Svrha ove izjave je da Vam pojasnimo šta mi prikupljamo od Vaših ličnih podataka, i na koji način se ti podaci koriste.

Koje informacije mi prikupljamo?

Mi prikupljamo informacije od Vas kada se prijavite na našu mejling listu, učestvujete u anketi, ili popunite formular.

Da li koristimo cookies (kolačiće)?

Da. Kolačići su male datoteke koje vebsajtovi, ili njihovi pružaoci usluga, skladište na hard disku Vašeg kompjutera, ukoliko Vi to dozvolite. Kolačići daju mogućnost vebsajtovima, i njihovim pružaocima usluga, da prepoznaju Internet pretraživač i zapamte određene informacije.

Mi koristimo kolačiće kako bismo bolje razumeli Vaše preferencije, sačuvali podešavanja za Vaše buduće posete, i vodili evidenciju o reklamnim oglasima.

Drugi pružaoci usluga, uključujući i Google, koriste kolačiće za prikazivanje oglasa na osnovu prethodnih korisnikovih poseta portala reDizajn.ba.

Na koji način koristimo prikupljene podatke?

Podaci koje prikupimo od Vas mogu biti upotrebljeni na sledeće načine:

• Da bismo personalizovali Vaš doživljaj. Prikupljene informacije nam pomažu da bolje odgovorimo Vašim individualnim potrebama.

• Da bismo unapredili portal reDizajn.ba. Mi stalno nastojimo da poboljšamo našu ponudu na osnovu povratnih informacija koje dobijamo od Vas.

• Kako bismo organizovali nagradne igre, promocije, ankete i druge funkcionalnosti.

Da li informacije činimo dostupnim trećim licima?

Mi nikada nećemo prodati/trgovati ili na drugi način činiti Vaše lične informacije dostupnim trećim licima. Izuzetak od ovog pravila su naši partneri s kojima u saradnji održavamo portal reDizajn.ba, pružamo usluge i vodimo poslovanje, i koji su takođe obavezani na čuvanje poverljivosti podataka. Takođe zadržavamo pravo da Vaše lične informacije učinimo dostupnim u slučajevima ukoliko to zakon nalaže, da bismo sproveli našu uređivačku politiku, da bismo zaštitili naša prava i prava drugih, našu svojinu i bezbednost. Međutim, zadržavamo pravo da informacije koje se ne mogu dovesti u kontekst sa ličnim identitetom korisnika, učinimo dostupnim trećim licima za potrebe marketinga, oglašavanja, ili u druge svrhe.

Linkovi ka eksternim vebsajtovima

Zadržavamo pravo da povremeno, po sopstvenom nahođenju, u ponudu portala reDizajn.ba uljučimo proizvode i usluge trećih lica. Pomenuta treća lica imaju svoje izjave o zaštiti privatnosti i uslovima korišćenja, te se s toga uredništvo portala reDizajn.ba, kao ni vlasnici istog, ne mogu smatrati odgovornim za sadržaj i aktivnosti linkovanih externih vebsajtova. Ipak, mi težimo očuvanju integriteta portala reDizajn.ba, i dobrodošle su bilo kakve primedbe i/ili sugestije vezane za linkovane eksterne vebsajtove.

Onlajn izjava o zaštiti privatnosti

Ova izjava odnosi se isključivo na informacije prikupljene putem portala reDizajn.ba, a ne na informacije prikupljene drugim putem (oflajn).

Vaša saglasnost

Preuzimanjem informacija sa portal reDizajn.ba, i korišćenjem istog, saglasni ste sa našom izjavom o zaštiti privatnosti.

Izmene izjave o zaštiti privatnosti

Eventualne izmene izjave o zaštiti privatnosti biće objavljene na ovoj stranici.

reDizajn - Izrada web stranica

FREE
VIEW