Moj Kontakt portal

Projekat “Moj Kontakt” predstavlja izuzetan primjer našeg pristupa razvoju visokoperformansnih web portala namjenjenih masovnoj publikaciji i distribuciji sadržaja. Uzimajući u obzir specifične potrebe i dinamičnu prirodu portala za objavu vijesti, naš tim je kreirao rješenje koje stavlja akcenat na stabilnost, brzinu i optimizaciju za pretraživače (SEO), čime se osigurava visoka vidljivost i pristupačnost sadržaja širokoj publici.

Razumijevajući izazove koji prate upravljanje velikim volumenom dnevnih objava, posebnu pažnju smo posvetili dizajnu intuitivnog i korisnički prijateljskog administrativnog interfejsa. Ovaj pristup omogućava lakoću upravljanja sadržajem, efikasno postavljanje novih objava i brzu adaptaciju na aktuelne teme, što je ključno za dinamičko okruženje vijesti.

Koristeći napredne tehnologije i najbolje prakse u SEO strategiji, optimizovali smo strukturu i sadržaj portala kako bi se osiguralo visoko rangiranje u pretraživačima. To omogućava da se objave brzo i efikasno distribuiraju do ciljane publike, povećavajući angažman i interakciju korisnika sa sadržajem.

Projekat “Moj Kontakt” ne samo da predstavlja tehničku izvrsnost u kreiranju robustnih i visokoperformansnih web rješenja, već je i odraz naše sposobnosti da razumijemo i implementiramo kompleksne zahtjeve klijenata, čime se postiže cilj da portal postane vodeći izvor informacija za svoju ciljnu grupu. Naš pristup je bio usmjeren na stvaranje platforme koja ne samo da pruža pouzdane i brze informacije svojim posjetiocima, već i omogućava jednostavno i efikasno upravljanje sadržajem od strane administratora, čineći “Moj Kontakt” nezaobilaznim mjestom za sve one koji traže aktuelne i relevantne informacije.

Info

2022
Moj Kontakt radio

Showcase

Popuni podatke i prvi saznaj za reDizajn novosti!