Web Hosting

Web hosting predstavlja prostor na nekom serveru koji je priključen na internet 24/7 kako bi omogućio prikaz web stranica. Pouzdani i kvalitetni web serveri visokih performansi, garantuju sigurnost i raspoloživost vaših prezentacija. Na osnovu višegodišnjeg iskustva, kvalitet usluge potvrđuju na stotine zadovoljnih korisnika.

Rapid Bronze

KM60/godina

Rapid Silver

KM80/godina

Rapid Gold

KM120/godina

Rapid Diamond

KM280/godina

CMS sa svakim paketom!

WordPress, Joomla, Drupal, osCommerce, Magento, Zen Cart, Mambo…
samo su neke od skripti koje možete instalirati na svoj web hosting paket sa samo jednim klikom!

SSD WEB HOSTING

Za zahtjevnije web stranice preporučujemo SSD hosting, koji će vaše stranice učitavati 20 puta brže nego na standardnim HDD diskovima.
Ne gubite više klijente zbog sporog učitavanja vaše stranice! Uvjerite se u brzinu SSD hostinga, tako što ćete besplatno naručiti probni paket.
Bićete iznenađeni njegovim performansama!

Zašto Odabrati Naš Web Hosting?

Naš web hosting paket nudi više od samo prostora na serveru; on je vaša prva linija u predstavljanju online svijetu. Odabir pravog hostinga je ključan za performanse, sigurnost i pouzdanost vaše web stranice. S našim raznovrsnim CMS opcijama, od WordPressa do Magento-a, pružamo vam slobodu da izaberete platformu koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Sigurnost Kao Prioritet

U današnjem digitalnom svijetu, sigurnost web stranica nikada nije bila važnija. Sa porastom cyber napada, važno je da vaš hosting provajder uzima sigurnost ozbiljno. Naši hosting paketi dolaze sa naprednim sigurnosnim mjerama dizajniranim da štite vašu web stranicu od zlonamjernih napada i neovlašćenih pristupa. Uz redovne sigurnosne nadogradnje i backupove, možete biti sigurni da su vaši podaci sigurni i dostupni kada vam zatrebaju.

Podrška Koja Vam Stoji na Raspolaganju

Razumijemo da pitanja i izazovi mogu nastati u bilo koje vrijeme. Zato naš tim stručnjaka za podršku stoji na raspolaganju 24/7, spremni da odgovore na vaša pitanja i riješe bilo kakve probleme koji mogu nastati. Bilo da je riječ o tehničkoj podršci, savjetima za optimizaciju ili pomoći pri instalaciji CMS-a, naša podrška je ovdje da osigura da vaša online prisutnost bude bezbrižna i uspješna.

Naruči hosting

    *Vaše podatke ćemo koristiti samo kako bismo Vas kontaktirali u vezi s ponudom!

    Popuni podatke i prvi saznaj za reDizajn novosti!