Službeni glasnik

Projekat “Službeni Glasnik” predstavlja jedan od naših najambicioznijih i najzahtjevnijih poduhvata do sada, demonstrirajući našu sposobnost da se uspješno nosimo sa projektima od nacionalnog značaja i stroge regulative. Angažovan od strane ministarstva za razvoj digitalne platforme, naš zadatak je bio da kreiramo sajt koji služi kao centralno mjesto za objavljivanje zvaničnih dokumenata, zakona i propisa, što zahtjeva visok stepen preciznosti, sigurnosti i pristupačnosti.

Svjesni značaja i osetljivosti informacija koje se objavljuju u “Službenom Glasniku”, pristupili smo ovom projektu sa maksimalnom ozbiljnošću i posvećenošću. Prioritet nam je bio da osiguramo da platforma bude u potpunosti u skladu sa svim relevantnim zakonskim i regulativnim okvirima, kao i da pruži siguran i pouzdan način za distribuciju zvaničnih informacija.

Da bismo postigli ovaj cilj, implementirali smo niz naprednih sigurnosnih mjera, uključujući enkripciju podataka, sigurnosne protokole visokog nivoa i napredne sisteme za autentifikaciju korisnika. Takođe, razvili smo jednostavan i intuitivan interfejs koji omogućava korisnicima lako pretraživanje i pristup potrebnim dokumentima i zakonima, čime se osigurava da je platforma pristupačna širokom spektru korisnika, uključujući pravne stručnjake, javne službenike i građane.

Projekat “Službeni Glasnik” takođe uključuje napredne funkcije za upravljanje sadržajem, koje omogućavaju efikasno i tačno objavljivanje novih zakona i propisa, kao i ažuriranje postojećih. Razvili smo posebne alate za admine kako bi mogli da upravljaju procesom objavljivanja bez potrebe za tehničkim znanjem, čime se osigurava ažurnost i tačnost informacija dostupnih na platformi.

Kroz projekat “Službeni Glasnik”, dokazali smo ne samo našu tehničku sposobnost da se nosimo sa kompleksnim i visoko regulisanim projektima, već i našu predanost i sposobnost da razumijemo i efikasno odgovorimo na specifične potrebe i zahtjeve ministarstva. Ovaj projekat predstavlja ključni korak u digitalizaciji zvaničnih publikacija i pružanju transparentnog pristupa zakonskim i regulativnim informacijama, čime doprinosimo jačanju pravnog sistema i poboljšanju dostupnosti važnih informacija za sve građane.

Info

2020
Službeni glasnik

Showcase

Popuni podatke i prvi saznaj za reDizajn novosti!